Швидкий рибний салат з оселедця, солоного огірочка і яблука зі смаженою картоплею.

Інгредієнти
| Для рибного салату: | |
| філе оселедця – 100 гр | |
| яблуко – 100 гр | |
| солоний огірок – 100 гр | |
| олія оливкова або рослинне – 1 ст. ложка | |
| сіль – за смаком | |
| чорний мелений перець – за смаком | |
| Для гарніру: | |
| картопля – 3-4 бульби | |
| цибуля – 1/2 головки | |
| масло – для смаження | |
| бекон – 20 гр | |
| сіль – за смаком | |
| чорний перець – за бажанням |
Швидкий рибний салат з оселедця, солоного огірочка і яблука. Подається із смаженою картоплею.
Покроковий рецепт
Приготувати салат з оселедця.
Спочатку нарізати рибне філе невеликими кубиками. Таким же розміром нарізати огірочки. Яблуко очистити від шкірки і серцевини, нарізати кубиками.
Посолити порізані продукти (не пересолити, т. к. оселедчик і так солона). Додати чорний мелений перець, олію, перемішати. Залишити маринуватися.
Приготувати картоплю.
Картоплю відварити в киплячій солоній воді протягом 20 хвилин. Злити воду, остудити, почистити, нарізати тонкими скибочками.
Цибулю почистити, дрібненько порізати. Бекон порізати маленькими шматочками.
Розігріти сковороду, обсмажити цибулю до золотистого кольору, а бекон до хрусткої скоринки. Закинути сюди ж кільця картоплі і смажити до рум’яності. Приправити все сіллю і чорним перцем за смаком.
Смажену картоплю з салатом з оселедця подавати до столу. Приємного апетиту!
