Іноді хочеться приготувати дуже просте, але в той же час і дуже смачне, ситне блюдо. Пропонуємо приготувати салат з пасти з лососем і селерою.
Інгредієнти
Паста – 300 г | |
Лосось – 250 г | |
Селера – 3 стебла | |
Пармезан – 80 гр | |
Сіль – за смаком | |
Мелений перець – за смаком | |
Оливкова олія – 4 столові ложки | |
Лимон – сік лимона |
Салат з пасти з лососем і селерою виходить пікантним. Паста прекрасно гармонує з рибним філе, створюючи незабутній смак і аромат.
Покроковий рецепт
1. Спочатку відварюють до готовності рибне філе. Рибка зазвичай готується швидко – достатньо десяти хвилин. Потім остуджують і перебирають на невеликі шматочки.
2. Пасту відварити до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду.
3. Стебла селери промивають і нарізають.
4. Рибу змішують з макаронами і селерою, все за смаком солять і перчать. Додають оливкове масло і збризкують соком лимона. Перемішують.
5. Перед подаванням посипають скибочками сиру пармезан.