Деяким людям не подобається особливий смак печінки. У цьому салаті її смакові якості чудово поєднуються з ароматом овочів і солоного огірочка, створюючи єдиний неповторний смак.

Інгредієнти
| Яловича печінка – 300 гр. | |
| Морква – 1 шт. | |
| Цибуля – 1 головка | |
| Солоний огірок – 2-5 шт. в залежності від розміру | |
| Майонез – 1 ст. л. | |
| Масло рослинне для обсмажування | |
| Сіль – за смаком | |
| Перець чорний мелений – за смаком |
Цей салат готується легко і просто. У його складі використовуються доступні всім продукти. Важливо не перепечеться шматочки печінки, інакше вона стане твердою і сухий.
Покроковий рецепт

Печінку промити, звільнити від пленочки і прожилок, нарізати на скибочки по 1-1,5 см завтовшки. Посолити і поперчити заготовки.


Обсмажити шматочки печінки в розігрітому рослинному маслі на середньому вогні до золотистого кольору з двох сторін.

Морква промити і почистити. За допомогою спеціальної терки для корейської моркви нашаткувати овоч соломкою.

Цибуля очистити від лушпиння і нарізати кільцями або півкільцями, товщина яких повинна бути не більше 5 мм

Нашатковану моркву і порізану цибулю перекласти в сковороду з розігрітим маслом. Обсмажити на невеликому вогні до м’якості.

Солоні огірочки порізати соломкою.

Обсмажену печінку остудити і порізати маленькими брусочками.

У салатнику з’єднати всі підготовлені продукти, посолити і поперчити за смаком. Покласти ложку майонезу. Не потрібно додавати занадто багато майонезу, оскільки обсмажені інгредієнти досить соковиті.


Ретельно перемішати компоненти. Салат можна відразу подавати до столу.
