Салат з пекінської капусти і курячого філе

Салат з пекінської капусти і курячого філе – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку приготуємо сухарики. Для цього візьміть кілька шматочків хліба, наріжте їх невеликими кубиками. Приправте спеціями (я брала сіль, чорний мелений перець, паприку) і побризкайте оливковою або рослинним маслом. Поставте сухарики в розігріту до 150 градусів духовку і запікайте 5 хвилин, до рум’яної скоринки.

Тепер приготуємо курку. Філе замаринуйте в спеціях і в соєвому соусі. Обсмажте на розпеченій сковороді до готовності. Остудіть і нарубаєте невеликими шматочками.

Для приготування домашнього майонезу візьміть сире яйце. Відокремте білок від жовтка. Використовувати будемо тільки жовток. Збийте один жовток з дрібкою солі і цукру віночком. Поступово по столовій ложці додайте рослинне масло, в цілому повинно піти 100 мілілітрів масла. В кінці додайте одну столову ложку лимонного соку. Кількості цього майонезу досить буде, щоб заправити три таких салату.

Відваріть, остудіть і наріжте курячі яйця. Нарвете вже чисту і суху пекінську капусту в блюдо для салату. Додайте яйця і курку.

Потім додати сухарики і приправити салат майонезом. Все перемішайте. Приємного апетиту.