Салат з помідорів і смажених кабачків Зимова троянда

Салат з помідорів і смажених кабачків Зимова троянда – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку ми готуємо продукти: моєму кабачок, помідор і зелень.


Далі нарізаємо овочі: помідор ріжемо на часточки, будь-якої товщини, як Вам зручніше буде їсти. Кабачок нарізаємо кружечком товщиною 1,5 – 2см, щоб вол час смаження він сохрангял форму. (зелень подрібнюємо).


Для легкого сприйняття я додам фото з вагою продуктів.


У помідор додаємо сметану (зелень) і перемішуємо. Сметану можна замінити майонезом, але буде більш калорійне.





Підготовлені кабачки викладаємо на розігріту сковороду з олією і обсмажуємо спочатку з одного боку, посипаємо сіллю і перцем, потім з іншого боку, до темно-коричневого кольору. для того, щоб кабачок добре приготувався всередині. Як тільки обсмаження підходить до кінця, зменшуємо нагрів до мінімуму і додаємо плавлений сир, гарненько перемішуємо до повного розчинення сиру.

Тепер нам потрібно завершити приготоване блюдо оформленням. Я використовувала імбир для скручування трояндочок. на красиву тарілку (страва) акуратно викладаємо кружечки кабачка, у вигляді луски. Далі акуратно викладаємо помідор. До трояндочками з імбиру укладаємо листочки зелені, щоб трояндочки виглядали ефектніше.
Салат “Зимова троянда” готовий. Приємного аппектита!