Салат з шинкою, шпинатом і пекінською капустою

Салат з шинкою, шпинатом і пекінською капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Річний свіжий салат з шинкою, шпинатом і пекінською капустою.

Інгредієнти

шинка з індички – 200 гр
авокадо – 1
яйця, зварені круто – 2 шт.
пекінський салат – 2 чашки
шпинат свіжий – 1 жменя
помідори – 2 шт.
блакитний сир – 1/2 чашки
Для бальзамическо-часникової заправки:
бальзамічний оцет – 1/4 склянки
оливкова олія – 1/4 склянки
часник – 1 або 2 зубчики чавлений
сіль – за смаком

Як приготувати Салат з шинкою, шпинатом і пекінською капустою

Річний свіжий салат з шинкою, шпинатом і пекінською капустою. Перевага салат в тому, що він дуже швидко готується.

Покроковий рецепт

Для початку промити листя пекінської капусти та шпинату. Обсушити їх на паперовому рушнику. Листя капусти порізати.

Авокадо, яйця почистити і нарізати. Шинку з індички і помідори порізати кружальцями.

Приготувати бальзамическо-часникову заправку. Змішати бальзамічний оцет і оливкове масло. Додати 1 або 2 (це вже за смаком) зубчики давленого через чеснокодавку часник. Присипати сіллю, перемішати.

Сотираем салат.
На плоску тарілку викласти порізану пекінську капусту, зверху розкласти листочки шпинату. Потім рядами викласти авокадо, шинку, яйця, помідори. По боках салату розкришити сир.

Полити приготований салат бальзамическо-часниковою заправкою. Подавати до столу.