.

Інгредієнти
| Листя салату – 2 шт. | |
| Помідори черрі – 4 шт. | |
| Червона риба – 20-30 г | |
| Цибуля порей – за смаком | |
| Оливкова олія – або рослинне | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Салат з сьомгою і помідорами-чері
Інгредієнти розраховані на 1 порцію.
Покроковий рецепт

Слабосолону сьомгу нарізати кубиками. Черрі навпіл. Цибуля порей кільцями.

Листя салату гарненько промити, нарвати на невеликі шматочки. Викласти на тарілку.

Додати сьомгу, цибулю і черрі. Посолити, приправити перцем і оливковою олією (можна рослинним) маслом. Перемішати.

Цей салат не розрахований для зберігання в холодильнику. Листя салату швидко втрачають свою свіжість, тому відразу подавати до столу. Приємного апетиту!
