Свинячі вушка є делікатесом. З них можна приготувати дуже смачний салат з овочами і фунчозой.

Інгредієнти
| Вуха свинячі – 1 шт | |
| Фунчоза в сухому вигляді – 50 гр | |
| Морква – 150 гр | |
| Приправа для корейської моркви – 4 гр | |
| Масло рослинне – 6 ст. л. 3 ст. л. для приготування корейської моркви і 3 ст. л. для заправки салату | |
| Огірок свіжий – 150 гр | |
| Перець червоний болгарський – 60 гр | |
| Сіль – за смаком | |
| Перець мелений – за смаком | |
| Спеції – за бажанням | |
| Лавровий лист – за бажанням | |
| Соєвий соус – за бажанням |
Вибирати вуха краще маленького розміру, вони не довго варяться і в салаті виходять дуже м’якими. Варити їх треба в різноманітних спеціях.
Покроковий рецепт

Для початку ставимо варити свинячі вуха. Промиваємо їх і опускаємо в холодну воду. Додаємо лавровий лист, горошини перцю і улюблені спеції. В залежності від розміру вуха варяться від 50 хвилин до 1,5 годин.


Робимо корейську моркву. Промиваємо і очищаємо коренеплід, трьом на спеціальній тертці.

Перекладаємо морквяну соломку в чашу і засипаємо корейської приправою.


Розігріваємо рослинне масло і поливаємо їм моркву. Все добре перемішуємо і ставимо в бік.


Суху фунчозу опускаємо в киплячу підсолену воду. Тримаємо 1 хвилину, після чого зливаємо через друшляк і промиваємо холодною водою.


Перець і огірок миємо й нарізаємо тонкою соломкою.


Готові вуха виймаємо з води, остуджуємо і нарізаємо соломкою. Перекладаємо в салатник.


До вух додаємо огірок і перець.


Кладемо в салатник готову фунчозу і корейську моркву.
Заправляємо салат рослинною олією. За бажанням додаємо соєвий соус, спеції і сіль. Ретельно перемішуємо.
Подаємо салат до столу.
