Вибирати вуха краще маленького розміру, вони не довго варяться і в салаті виходять дуже м’якими. Варити їх треба в різноманітних спеціях.
Покроковий рецепт
Для початку ставимо варити свинячі вуха. Промиваємо їх і опускаємо в холодну воду. Додаємо лавровий лист, горошини перцю і улюблені спеції. В залежності від розміру вуха варяться від 50 хвилин до 1,5 годин.
Робимо корейську моркву. Промиваємо і очищаємо коренеплід, трьом на спеціальній тертці.
Перекладаємо морквяну соломку в чашу і засипаємо корейської приправою.
Розігріваємо рослинне масло і поливаємо їм моркву. Все добре перемішуємо і ставимо в бік.
Суху фунчозу опускаємо в киплячу підсолену воду. Тримаємо 1 хвилину, після чого зливаємо через друшляк і промиваємо холодною водою.
Перець і огірок миємо й нарізаємо тонкою соломкою.
Готові вуха виймаємо з води, остуджуємо і нарізаємо соломкою. Перекладаємо в салатник.
До вух додаємо огірок і перець.
Кладемо в салатник готову фунчозу і корейську моркву.
Заправляємо салат рослинною олією. За бажанням додаємо соєвий соус, спеції і сіль. Ретельно перемішуємо.
Подаємо салат до столу.