Цей рецепт відноситься до категорії «на швидку руку». При наявності всіх необхідних продуктів можна швидко приготувати смачний салатик, який не соромно подати до святкового застілля.

Інгредієнти
| варене філе тріски – 200 грам | |
| зелений горошок консервований – 1 банка | |
| зелені боби – жменя можна виключити | |
| луковичка – 1 невелика головка | |
| петрушка, кріп – 1-2 столові ложки, дрібно нарізаного | |
| оливкова олія – 1 столова ложка | |
| прянощі – за бажанням | |
| перчик з сіллю – за смаком |
Цей рецепт відноситься до категорії «на швидку руку». При наявності всіх необхідних продуктів можна швидко приготувати смачний салатик, який не соромно подати до святкового застілля.
Покроковий рецепт
1. Цибулинку очищають і нарізають досить дрібно. Зелень промивають, нарубують гострим ножем.
2. Варену рибу нарізають шматочками, змішують з рубаною зеленню, цибулею і консервованим горошком, злив з нього всю рідину.
3. Залишається заправити оливковою олією. Сіль з перчик додають вже за смаком, можна використовувати улюблені прянощі.
4. Подають в красивому салатнику. При бажанні можна урізноманітнити рецепт, додавши разом з горошком консервовану кукурудзу.
