Салат з тунцем і стручкової квасолею

Салат з тунцем і стручкової квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати інгредієнти для салату: яйця відварити протягом 8 хвилин, баночку з тунцем відкрити і злити розсіл, зелень промити.

Стручкову квасолю протушкувати в сковороді в невеликій кількості олії протягом 7 хвилин. Можна відварити в підсоленій воді такий же час.

Зелень порубати ножем.

Помідори порізати невеликими шматочками.

Маслини порізати навпіл.

Яйця розрізати на 4 частини. Якщо використовуєте перепелині яйця, то їх варто розрізати на 2 частини.

У салатник покласти рубану зелень, порізані помідори, маслини і підготовлену квасолю.

Приготувати соус. Для цього у мисці змішати масло, подрібнений часник, сіль і лимонний сік.

Тунець розібрати на шматочки і додати в салатник. Залити продукти соусом.

Перемішати інгредієнти і викласти зверху порізані яйця.


У центр покласти кілька шматочків тунця і цільні маслини. Дати настоятися протягом години. Подати салат до столу.