Підготувати інгредієнти для салату: яйця відварити протягом 8 хвилин, баночку з тунцем відкрити і злити розсіл, зелень промити.
Стручкову квасолю протушкувати в сковороді в невеликій кількості олії протягом 7 хвилин. Можна відварити в підсоленій воді такий же час.
Зелень порубати ножем.
Помідори порізати невеликими шматочками.
Маслини порізати навпіл.
Яйця розрізати на 4 частини. Якщо використовуєте перепелині яйця, то їх варто розрізати на 2 частини.
У салатник покласти рубану зелень, порізані помідори, маслини і підготовлену квасолю.
Приготувати соус. Для цього у мисці змішати масло, подрібнений часник, сіль і лимонний сік.
Тунець розібрати на шматочки і додати в салатник. Залити продукти соусом.
Перемішати інгредієнти і викласти зверху порізані яйця.
У центр покласти кілька шматочків тунця і цільні маслини. Дати настоятися протягом години. Подати салат до столу.