Салат з тунця з редисом і яйцями – цілком легкий дієтичний салат.
Інгредієнти
Яйця – 2 шт. | |
Тунець – 1 банка білий, консервований | |
Селера – 1 шт. | |
Редис – 8 шт. | |
Листя салату (будь-якого) – жменя | |
Сіль – за смаком | |
Зелена цибуля – 3 пера | |
Чорний мелений перець – за смаком |
Свіжий, літній, дуже простий у виконанні, і цілком дієтичний салат з консервованим тунцем, редискою і яйцями. Щоб смак салату був яскравіше, заправляємо салат оливковою олією. Можна додати сушених пряних трав і полити лимонним соком.
Покроковий рецепт
Покладіть яйця в каструлю з водою і зваріть круто. Поки яйця варяться, злийте рідину з банки з тунцем і викладіть його в миску. Наріжте дрібно селера, зелена цибуля, редиска кружечками. Остудіть яйця, почистіть і розріжте навпіл (якщо не великі) або на 4 частини.
Листя салату гарненько промийте і обсушіть на паперовому рушнику. Потім викладіть на дно великої миски (або на 2 миски, якщо салат порційний).
В окремій мисці змішайте тунець, редис, селера. Заправте оливковою олією, посоліть за смаком. Перекладіть все в миску до листочками салату. Додайте порізані яйця. Присипте чорним молоти перцем. Приємного апетиту!