.
Інгредієнти
Кучерявий ендивій – 1 пучок | |
Радичио – 1 пучок | |
Цибуля порей – за смаком | |
Виноград – чорний і зелений – по 10 шт. | |
Інгредієнти для заправки для салату: | |
Винний оцет – 1 ст. л. | |
Оливкова олія – 1 ст. л. | |
Гірчиця – 1 ч. л. | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Сіль – за смаком |
Салат готуватися 15 хвилин, і незважаючи на те, що він досить простий, смак у нього досить цікавий!
Покроковий рецепт
Виноград помити, ягоди відокремити від гілочок. Розрізати навпіл і очистити від кісточок. Цибулю нарізати кільцями.
Листя радичио і цикорію промити, обсушити і нарізати (нарвати). У глибоку миску покласти листя салатів, кільця цибулі порею і виноград.
Приготувати заправку. Змішати в невеликому посуді (склянці) оцет, оливкова олія, гірчицю. Посолити, приправити перцем. Перемішати. Полити салат заправкою і акуратно перемішати. Викласти в салатник. Салат не розрахований на тривале зберігання в холодильнику, тому що листя салату швидко втрачають свою соковитість. Так що відразу подавати до столу. Приємного апетиту!