Салат з яблук і капусти з смаженою рибою

Салат з яблук і капусти з смаженою рибою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з яблук і капусти з додаванням в’ялених томатів відноситься до розряду “на швидку руку”. До цього салату чудово підходить біла риба смажена.

Інгредієнти

рибного філе – 2 шт.
сіль – за смаком
пшеничне борошно – 2 ст. ложки
рослинне масло – для смаження
Для салату:
яблуко – 2 шт.
капуста – 150 г
томати вялені – 3-4 шт.
зелень будь – кілька листочків
перець з сіллю – за смаком
оливкова олія – 1 ст. ложка

Як приготувати Салат з яблук і капусти з смаженою рибою

Смачні страви необов’язково повинні готуватися дуже довго. Наприклад, на приготування капустяного салат з яблуками разом з жаркою риби йде всього двадцять хвилин. Зате результат перевершує очікування – дуже смачне поєднання і насичений аромат.

Покроковий рецепт

1. Рибне філе нарізають великими шматками, занурюють в борошно і солять. Далі смажать на розпеченому маслі по парі хвилин з кожного боку.

2. Яблука промивають, очищають, ріжуть тонкими пластинками. Найкраще взяти зелене, кисле яблуко.

3. Білоголову капусту шаткують, перекладають у глибоку чашку, солять і мнуть. Вона повинна пустити сік і стати м’якше.

4. У чашу з капустою перекладають в’ялені томати, яблука. У салат додають прянощі, сіль, перець, можна додати зелені. Заправити салат оливковою олією і перемішати.

5. На тарілку викладають салат з капусти і яблук. Зверху викладають смажену рибу. Подають до столу. Приємного апетиту!