Салат з яблук і капусти з додаванням в’ялених томатів відноситься до розряду “на швидку руку”. До цього салату чудово підходить біла риба смажена.
Інгредієнти
рибного філе – 2 шт. | |
сіль – за смаком | |
пшеничне борошно – 2 ст. ложки | |
рослинне масло – для смаження | |
Для салату: | |
яблуко – 2 шт. | |
капуста – 150 г | |
томати вялені – 3-4 шт. | |
зелень будь – кілька листочків | |
перець з сіллю – за смаком | |
оливкова олія – 1 ст. ложка |
Смачні страви необов’язково повинні готуватися дуже довго. Наприклад, на приготування капустяного салат з яблуками разом з жаркою риби йде всього двадцять хвилин. Зате результат перевершує очікування – дуже смачне поєднання і насичений аромат.
Покроковий рецепт
1. Рибне філе нарізають великими шматками, занурюють в борошно і солять. Далі смажать на розпеченому маслі по парі хвилин з кожного боку.
2. Яблука промивають, очищають, ріжуть тонкими пластинками. Найкраще взяти зелене, кисле яблуко.
3. Білоголову капусту шаткують, перекладають у глибоку чашку, солять і мнуть. Вона повинна пустити сік і стати м’якше.
4. У чашу з капустою перекладають в’ялені томати, яблука. У салат додають прянощі, сіль, перець, можна додати зелені. Заправити салат оливковою олією і перемішати.
5. На тарілку викладають салат з капусти і яблук. Зверху викладають смажену рибу. Подають до столу. Приємного апетиту!