Одним з найкращих варіантів для літнього меню є салат з молодої картоплі і соковитих свіжих огірочків, який пропонується приготувати за сільським рецептом.
Інгредієнти
оливкова або ароматна соняшникова олія – чотири столові ложки | |
рожевий картопля – п’ять штук середнього розміру | |
мелений перець рожевий – за смаком | |
зелень – пучок | |
свіжі огірки – три штуки середнього розміру | |
морська сіль мелкомолотая – за смаком |
У літній час рекомендується готувати не тільки корисні, але і легкі страви, причому перевагу бажано віддавати салатів.
Одним з найкращих варіантів для літнього меню є салат з молодої картоплі і соковитих свіжих огірочків, який пропонується приготувати за сільським рецептом.
Покроковий рецепт
Дуже ретельно промити картоплю з застосуванням овочевий щітки, потім відварити цей овоч разом з шкіркою до готовності в підсоленій воді.
Як тільки картопля звариться, викласти її в якусь тарілку або на обробну дошку, повністю остудити.
Почистити картоплю, а якщо шкірка у нього дуже тонка, то її можна залишити, потім все бульби нарізати невеликими шматочками, перекласти їх в салатник.
Огірки промити і нарізати їх тонкими півколами, перекласти в ту ж саму ємність, де знаходиться картопля, насипати рожевий мелений перець.
Влити достатню кількість оливкової олії, перемішати дуже акуратно. Приготований сільський салат присипати рубаною зеленню, подавати відразу ж до столу.