Сендвічі з моцарелою до сніданку

Сендвічі з моцарелою до сніданку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сендвічі з моцарелою – ідеальний і корисний сніданок!

Інгредієнти

Моцарелла – 1 кулька (125 г)
Тостовий хліб – 4 шт.
Петрушка – невеликий пучок
Майонез – 1 ст. л.
Діжонська гірчиця – 2 ч. л.
Молоко – 2 ст. л.
Яйце – 1 шт.
Гострий соус – 1 ч. л.

Як приготувати Сендвічі з моцарелою до сніданку

Сендвічі з моцарелою і зеленню – ароматні і смачні тости в італійському стилі. Блюдо просте у приготуванні, але дуже ситне і апетитне. Щоб знизити калорійність сендвічів, можна замінити майонез на кисло-солодкий соус або сметанную заправку. Страву можна не тільки приготувати на сніданок або перекус, але і взяти з собою на роботу або приготувати дитині в школу, загорнувши сендвіч у пергаментний папір.

Покроковий рецепт

Розбити в глибоку тарілку одне яйце, влити до компоненту молоко і ложку гострого чилі соусу. Збити суміш віночком.

Два тостовых хліба змастити майонезом, ще дві скибочки – зерновий гірчицею.

Покрити дві скибочки хліба, змащені майонезом, кружечками моцарелли.

Шматочки хліба, змащені гірчицею, посипати рубаною петрушкою. Скласти тостовий хліб у два сендвіча.

Швидко занурити сендвічі в суміш з молока, соусу і цілісного яйця. Обсмажити сендвічі з двох сторін до рум’яної скоринки.

Подавати сендвічі гарячими до сніданку або перекусу.

Такий сендвіч ситний, ароматний, з розтягнутою моцарелою всередині ідеальні до чаю або ягодному соку. Приємного апетиту!