Сендвічі з моцарелою – ідеальний і корисний сніданок!
Інгредієнти
Моцарелла – 1 кулька (125 г) | |
Тостовий хліб – 4 шт. | |
Петрушка – невеликий пучок | |
Майонез – 1 ст. л. | |
Діжонська гірчиця – 2 ч. л. | |
Молоко – 2 ст. л. | |
Яйце – 1 шт. | |
Гострий соус – 1 ч. л. |
Сендвічі з моцарелою і зеленню – ароматні і смачні тости в італійському стилі. Блюдо просте у приготуванні, але дуже ситне і апетитне. Щоб знизити калорійність сендвічів, можна замінити майонез на кисло-солодкий соус або сметанную заправку. Страву можна не тільки приготувати на сніданок або перекус, але і взяти з собою на роботу або приготувати дитині в школу, загорнувши сендвіч у пергаментний папір.
Покроковий рецепт
Розбити в глибоку тарілку одне яйце, влити до компоненту молоко і ложку гострого чилі соусу. Збити суміш віночком.
Два тостовых хліба змастити майонезом, ще дві скибочки – зерновий гірчицею.
Покрити дві скибочки хліба, змащені майонезом, кружечками моцарелли.
Шматочки хліба, змащені гірчицею, посипати рубаною петрушкою. Скласти тостовий хліб у два сендвіча.
Швидко занурити сендвічі в суміш з молока, соусу і цілісного яйця. Обсмажити сендвічі з двох сторін до рум’яної скоринки.
Подавати сендвічі гарячими до сніданку або перекусу.
Такий сендвіч ситний, ароматний, з розтягнутою моцарелою всередині ідеальні до чаю або ягодному соку. Приємного апетиту!