Шашлик з форелі з томатами в духовці

Шашлик з форелі з томатами в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Форель помити,почистити,прибрати кісточки і приготувати філе.Далі з філе нарізаємо на шматочки(довільно),але так ,щоб можна було насадити на шпажки.

Далі готуємо соус в якому будемо маринувати рибу.
У глибокій мисці змішуємо майонез,соєвий соус,бальзамічний оцет,спеції для риби,видавити часник через прес і добре все перемішати.
У готовому соусі залишаємо рибу маринуватися до тих пір ,поки духовка нагрівається і готуються інші інгредієнти.

Далі нарізаємо цибулю на кільця,помідори черрі на 2половинки.
Готуємо шпажки:миємо й підчищаємо (не полювання адже з’їсти зайвого) і зіпсувати враження)).
А коли у нас все вже готове можемо приступати до найголовнішого.По черзі нанизуємо помідорки,цибулю,шматочок форелі і т. д
Змащуємо деко олією і викладаємо наш шашлик.Зверху поливаємо соусом, що залишився.
Ставимо в нагріту до 125* духовку і готуємо 10-15хв!

Приємного апетиту!