Є бажання покуштувати смачні шматочки шашлику, але немає можливості приготувати його на мангалі? Скористайтеся нашим рецептом приготування шашлику з свинини в духовці на шпажках.

Інгредієнти
| Свинина – 600 г м’якоть | |
| Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
| Майонез – 3 ст. л. | |
| Оцет столовий – 3 ст. л. 9% | |
| Приправа для шалыка – 2 ч. л. | |
| Сіль – за смаком |
Для початку замочимо м’ясні шматочки в майонезі, оцет, спеції. Витримаємо шматочки свинини пару годинок, а потім насадим їх на дерев’яні шпажки і запечемо в духовці. До речі, рекомендується дерев’яні шпажки перед насадкою на них м’яса витримати у воді хоча б з півгодини. Подробиці реалізації рецепта – у нас в описі.
Покроковий рецепт

М’якоть свинини нарізаємо на шматочки. Їх рекомендується трохи відбити спеціальним пристосуванням для швидкості маринування. М’ясні шматочки перекладаємо в миску.

Цибулю нарізаємо великими кільцями. Перекладаємо цибульну нарізку в миску до м’яса.

Додаємо майонез, вливаємо столовий оцет. Підсипаємо приправу для шашлику. Солимо.

Інгредієнти перемішуємо. Маринуємо м’ясо з пару годинок.

М’ясні шматочки нанизуємо на шпажки. Шпажки з шашликом викладаємо на форму.

Тушкуємо шашлик в духовці 45-50 хвилин при 200 градусах. Не забуваємо пару раз перевернути шпажки. Приємного апетиту!
