Спочатку готуються всі інгредієнти. Картопля очищається і смажиться, гриби так само. М’ясо окремо прожарюється до повної готовності. Поки одне готується, ріжемо інгредієнти або готуємо до гасіння інші продукти.
Овочі шаткуємо, нарізаємо.
Заздалегідь робимо соус, щоб промащувати лаваш. Майонез з кетчупом змішуємо в рівних пропорціях.
Розкладаємо продукти, розгортаємо лавашный лист. Поступово додаємо по кілька інгредієнтів.
Звертаємо лаваш: загинаємо поздовжню смугу, потім боки. Потім згортаємо повністю. Розкладаємо продукти, розгортаємо лавашный лист. Поступово додаємо по кілька інгредієнтів.
Обсмажуємо на сковороді, щоб не розсипалися.
Готова шаурма зберігається в холодильнику.