Шаурма по-домашньому

Шаурма по-домашньому – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.




Спочатку готуються всі інгредієнти. Картопля очищається і смажиться, гриби так само. М’ясо окремо прожарюється до повної готовності. Поки одне готується, ріжемо інгредієнти або готуємо до гасіння інші продукти.


Овочі шаткуємо, нарізаємо.

Заздалегідь робимо соус, щоб промащувати лаваш. Майонез з кетчупом змішуємо в рівних пропорціях.


Розкладаємо продукти, розгортаємо лавашный лист. Поступово додаємо по кілька інгредієнтів.


Звертаємо лаваш: загинаємо поздовжню смугу, потім боки. Потім згортаємо повністю. Розкладаємо продукти, розгортаємо лавашный лист. Поступово додаємо по кілька інгредієнтів.

Обсмажуємо на сковороді, щоб не розсипалися.

Готова шаурма зберігається в холодильнику.