Шаурма з лаваша з овочами і грибами на грилі

Шаурма з лаваша з овочами і грибами на грилі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний перекус, приготувати який не складе праці

Інгредієнти

лаваш – 180 грам (1 штука)
печериці різані – 150 грам
помідори – 100 грам (1 штука)
горошок консервований – 50 грам
сир – 50 грам
квасоля біла консервована – 50 грам
перець болгарський – 100 грам (1 невелика штука)

Як приготувати Шаурма з лаваша з овочами і грибами на грилі

Рецепт лаваша з овочами і грибами. Готується він дуже просто і швидко. Це відмінний варіант перекусу.
Харчова цінність на 100 г:
Калорійність: 134 кілокалорії.
Білки: 8 грам.
Жири: 1 грам.
Вуглеводи: 23 грама.

Приємного приготування!

Покроковий рецепт

1. Миємо всі овочі, консерви відкриваємо. Помідори, печериці, перець дрібно нарізаємо.

2. На лаваш викладаємо всі інгредієнти. За бажанням його можна змастити маслом або соусом.

3. Сковороду змащуємо олією, викладаємо на неї половину лаваша, на якій лежать інгредієнти.

4. Кладемо 2 шматка сиру.

5. Загортаємо лаваш. Смажимо кожну сторону по 5 – 7 хвилин.

6. Розрізаємо лаваш на 2 частини.
Страва готова!
Приємного апетиту!