Щі з квашеної капусти зі свининою

Щі з квашеної капусти зі свининою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Перше, що слід зробити – це помити свинину і відправити її варитися. Відразу, як бульйон закипить потрібно його злити, а м’ясо залити новою водою. Це потрібно для того, щоб пішла вся бруд і кров з м’яса і бульйон був світлим і “чистим”.

Поки бульйон закипає повторно, очищаємо і нарізаємо цибулю дрібними кубиками, тремо на крупній тертці моркву і дрібно нарізаємо болгарський перець. Всі пасеруємо разом, до готовності на середньому вогні. Після того, як приготуються овочі в сковорідку додаємо квашену капусту. Всі готуємо на середньому вогні і часто помішуємо. Як тільки капуста стане м’якше, вимикаємо конфорку.

Картоплю чистимо і ріжемо кубиками, після чого додаємо в каструлю. Бульйон підсолюємо за смаком, кладемо пару штук лаврового листа і зерна запашного перцю. Продовжуємо варити ще хвилин десять. Коли картопля буде на половину готовий додаємо в бульйон капусту з овочами. Варимо до готовності яйця.

Тепер нарізаємо помідори дрібними кубиками і обсмажуємо на сковорідці до стану пасти. І додаємо в каструлю і вимикаємо вогонь, даємо настоятися тридцять хвилин. Якщо у вас немає помідор, то можна замінити їх пастою або консервованим лечо.

Готово!