Кексики виходять сухими і з скоринкою зовні і м’якими, пористими всередині.
Інгредієнти
Банан – 1 шт. | |
Какао – 2 ст. л. | |
Мед – 2 ч. л. | |
Ванілін – щіпка | |
розпушувач – 1 ч. л. | |
борошно вівсяна або будь – 60 гр.(3 ст. л.) |
Практично кожен день під вечір хочеться чогось солоденького і вредненького на ніч. Але стримувати себе не завжди виходить, ось тоді на допомогу сподобався відмінний рецепт ПП кексів. Пропоную рецепт як базу до подальшого кулінарної творчості. Можна додати шматочки шоколаду в тісто і вийде шоколадний фондан, або вишню, добре буде поєднуватися з горішками або сухофруктами, але Ви повинні розуміти, що з додаванням калорійність кожного інгредієнта буде подвоюватися.
Замість цукру використовуємо банан і мед, а борошно пшеничне замінити вівсяної або рисової борошном.
Покроковий рецепт
Яйце змішати з бананом в блендері, можна і розім’яти виделкою.
Додати розпушувач, борошно, какао, мед і ванілін до суміші з яєць і банана. Добре збити.
Розлити по формах, я використовую силіконові, їх змащувати нічим не потрібно. З отриманої суміші виходить 4 кексу.
Випікаємо в розігрітій духовці при температурі 180-200 градусів 25 хвилин.
Приємного апетиту!