Шоколадні вафлі

Шоколадні вафлі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Десерт – солодке і запам’ятовується завершення будь-якого вечора. Цей рецепт вафель підійде як варіант сніданку або солодкого десерту на святковому вечері.

Покроковий рецепт


Вершкове масло збити з цукром до однорідного стану.

У збиту масу додати по черзі яйця, продовжуючи збивати. Маса повинна вийти однорідною, без грудочок.



В окремій ємності змішати борошно, какао, розпушувач для тіста і сметану. Перемішати і отримане тісто додати до яєчної маси. Всі разом перемішати. Тісто для вафель повинно вийде густий по консистенції.


Форму для випічки вафель змастити рослинним маслом. Розігріти і викласти тісто не дуже товстим шаром. Випікати до готовності.

Готові вафлі підрівняти по краях ножем, посипати цукровою пудрою і прикрасити свіжими ягодами. Приємного апетиту.