Десерт – солодке і запам’ятовується завершення будь-якого вечора. Цей рецепт вафель підійде як варіант сніданку або солодкого десерту на святковому вечері.
Покроковий рецепт
Вершкове масло збити з цукром до однорідного стану.
У збиту масу додати по черзі яйця, продовжуючи збивати. Маса повинна вийти однорідною, без грудочок.
В окремій ємності змішати борошно, какао, розпушувач для тіста і сметану. Перемішати і отримане тісто додати до яєчної маси. Всі разом перемішати. Тісто для вафель повинно вийде густий по консистенції.
Форму для випічки вафель змастити рослинним маслом. Розігріти і викласти тісто не дуже товстим шаром. Випікати до готовності.
Готові вафлі підрівняти по краях ножем, посипати цукровою пудрою і прикрасити свіжими ягодами. Приємного апетиту.