Шоколадний торт без випічки з Орео

Шоколадний торт без випічки з Орео – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Десерт з печива Орео з вершковим кремом. Готується без випічки.

Інгредієнти

печива Орео – 40 шт.
несолоного масла – 50 грам
цукрової пудри – 50 грам
вершки – 200 мл
ванільний екстракт – 1 грам

Як приготувати Шоколадний торт без випічки з Орео

Оригінальне печиво з простих і доступних інгредієнтів всього за кілька хвилин у вас на столі. Порадуйте себе сьогодні цим оригінальним рецептом.

Покроковий рецепт

1. 30 штук печива Орео подрібніть, використовуючи комбайн.

2. Змішайте крихти з половиною розм’якшеного масла. Масу викладіть у форму рівним шаром. Охолодіть її до пружного стану.

3. В окремій ємності змішайте цукрову пудру з вершками, ваніллю і залишилися олією. Збивайте міксером протягом трьох хвилин. Додайте трохи подрібненого печива, перемішайте.

4. Поверх шару з печива викладіть підготовлений крем.

5. Прикрасьте торт по краях кремом.Решта десять штук печива розламайте великими шматками, прикрасьте десерт.