Надзвичайно красивий шоколадний, в міру солодкий торт з солодкими кокосово-сирними кульками всередині. Секрет отримання такого темного бісквіту читайте нижче.

Інгредієнти
| Сирні кульки: | |
| Сир – 300 г | |
| Жовток курячий – 3 шт. | |
| Цукор – 70 г | |
| Кокосова стружка – 50 г | |
| Крохмаль – 3 столові ложки без гірки | |
| Шоколадне тісто: | |
| Курячий білок – 5 шт. | |
| Жовток курячий – 5 шт. | |
| Цукор – 50 +50 м (для білків і жовтків) | |
| Шоколад – 50 г | |
| Вершки – 2 столові ложки | |
| Крохмаль – 2 столові ложки | |
| Борошно – 2 столові ложки | |
| Какао – 3-4 столові ложки | |
| Сіль – щіпка | |
| Сода – на кінчику ножа | |
| Ванілін – 5 г | |
| Італійська Меренга: | |
| Цукор – 200 г | |
| Вода – 50 мл | |
| Лимонний сік – 1 чайна ложка | |
| Курячий білок – 3 шт. |
