Виходить гарний, соковитий, смачний десерт у вигляді шоколадно-трюфельного торта!

Інгредієнти
| Для основи: | |
| Печиво цукрове – приблизно 250-300 гр | |
| Масло вершкове – 100 г | |
| Шар шоколадного трюфелі: | |
| шоколад темний – 180 г | |
| вершки жирні, більше 30% – 2/3 склянки | |
| Арахісовий мус | |
| шоколад білий – 180 г | |
| вершкове масло арахісове масло – 220 г | |
| ваніль – 1/2 чайної ложки | |
| вершки жирні, більше 30% – 1 стакан | |
| Для прикраси торта: | |
| вершки жирні, більше 30% – 1 1/2 чашки | |
| шоколад темний – 2-3 столові ложки, тертого |
