Сам процес приготування дуже простий:
1. Подрібнити все печиво до стану крихти (але не борошна), невеликі шматочки допустимі.
2. Вершкове масло витягнути з холодильника, щоб воно размягчилось.
3. Змішати підготовлене масло і подрібнене печиво (далі – тісто).
4. Форму застелити харчовою плівкою, на яку викласти тісто і додати йому форму (це основа майбутнього торта).
5. Щоб зробити трюфельний шар, покладіть шоколад у велику миску. Поставте миску на водяну баню і на середньому вогні розтопіть шоколад. Нагрівайте до тих пір, поки він не почне пузиритися.
6. Налийте в шоколад вершки і дайте постояти хвилинку, потім постійно помішуючи, перемішайте, утворивши однорідну масу. Приберіть суміш в морозильник на 30 хвилин, щоб вона трохи «схопилася».
7 . Для наступного шару розтопіть шоколад. Змішайте шоколад, арахісове масло, ваніль, 1/2 склянки вершків разом. Постійно перемішуйте, поки суміш повністю не стане однорідною. Дайте охолонути повністю.
8. Візьміть залишилися холодні вершки, перелийте в миску вашого електричного міксера і збийте до тих пір, поки не сформуються жорсткі піки. Потім за допомогою шпателя акуратно перекладіть вершки в арахісову суміш (приготовлену раніше).
9. Розкладіть шар збитих вершків з арахісом і шоколадом рівномірно по шару трюфеля. Приберіть торт в холодильник.
10. Прямо перед подачею, збийте ще 1 1/2 чашки вершків і покрийте торт зверху. Прикрасити торт можна тертим шоколадом. Подавайте до столу!