У даній статті представлений рецепт найніжнішого штруделя з грушею і мигдалем. Приступаємо до приготування.
Покроковий рецепт
В першу чергу слід груші помити, видалити хвостики і нарізати тонкими слайсами. Зробити це можна за допомогою дуже гострого ножа.
Нарізані груші слід акуратно змішати з цукром і збитими яйцями. Звичайний цукор можна замінити на тростинний, і тоді у вашого десерту буде ніжний і вишуканий смак.
Мигдаль слід обсмажити на сухій сковороді, подробити і додати до грушам. Начинку присипаємо корицею за смаком.
Листкове тісто розкачуємо і викладаємо начинку.
Акуратно скачуємо в рулет і відправляємо в духовку. Десерт випікати при температурі 165-170 градусів , 25-30 хвилин, до появи золотистої скоринки апетитною. Готовий штрудель прикрашаємо цукровою пудрою. Подавати можна з кулькою шоколадного або ванільного морозива і гілочкою м’яти.
Не бійтеся експериментувати з начинкою. Мигдаль можна замінити на будь-які інші ваші улюблені горіхи або сухофрукти. Приємного апетиту!