Швидка окрошка з ковбасою на квасі

Швидка окрошка з ковбасою на квасі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Холодна окрошка – прекрасний варіант на зміну гарячого супу в жаркий обідній час!

Інгредієнти

Картопля відварна – 5 шт.
Огірки свіжі – 1-2 шт. в залежності від розміру
Редис – 400 г
Ковбаса варненая – 300 г
Яйця варені – 5 шт.
Цибуля зелена – 1 пучок
Кріп свіжий – 1 невеликий пучок
Вода мінеральна або квас – 1,5 л
Сіль – за смаком

Як приготувати Швидка окрошка з ковбасою на квасі

Всіма улюблене літнє блюдо – окрошка. Вона прекрасна, адже в жарку погоду зовсім не хочеться їсти. Цю окрошку можна вживати з квасом або з мінеральною водою. Урізноманітнити смак можна сметаною або майонезом.

Покроковий рецепт

Картоплю відварити, почистити, натерти на дрібній тертці. Редис промити і натерти на тертці. Огірки дрібно порізати кубиками. Все закинути у велику чашу.

Яйця відварити, почистити, дрібно порізати. Варену ковбасу порізати дрібними кубиками. Зелень добре промити і дрібненько порізати. Додати до вже порізаним овочів. Гарненько перемішати.

Окрошку порційно викласти в тарілки і залити квасом або мінеральною водою. За смаком посолити і додати сметану або майонез. Приємного апетиту!