Бутерброди виходять дуже смачні та хрусткі. Подобаються всім – і дітям і дорослим.
Інгредієнти
Батон пшеничний – 4 шматочка | |
Масло вершкове – 50 гр. | |
Часник – 3 зубчики | |
Ковбаса варена – 100 гр. | |
Сир твердий – 100 гр. | |
Зелень заморожена – 1 столова ложка |
Всі інгредієнти для приготування бутербродів швидше за все знайдуться в будь-якому холодильнику. Бутерброди готуються дуже швидко, буквально за десять хвилин.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування бутербродів.
Батон порізати на шматочки.
Вершкове масло розім’яти виделкою.
Видавити через землянку часник в масло, перемішати.
Намазати шматочки батона тонким шаром часникового масла.
Ковбасу натерти на крупній тертці.
До натертої ковбасу натерти сир на крупній тертці.
Змішати сир і ковбасу, додати заморожену зелень і все перемішати.
Викласти змішані сир з ковбасою і зеленню на намазані часниковим маслом шматочки батона.
Поставити бутерброди в мікрохвильову піч на півтори хвилини. Бутерброди готові. Приємного апетиту!