Ми звикли, що готувати котлети – це довго і важко. Сьогодні я покажу вам, що це зовсім не так.
Інгредієнти
Фарш свинячий – 400г | |
майонез – 2 ст. л | |
гірчиця – 2 ст. л | |
яйця – 2 шт | |
сіль, перець, приправи – за смаком |
Часто хочеться приготувати щось смачне і поживне, а часу зовсім немає. Вам допоможе рецепт, який в моїй родині передається з покоління в покоління.
Покроковий рецепт
Кладемо в миску фарш, потім яйця, майонез і гірчицю. Перемішуємо і додаємо залишилися інгредієнти. До котлет добре підійде подрібнений чебрець.
Фаршу треба постояти близько 20 хвилин. Накрийте його рушником і залиште.
Відкриваємо фарш. Беремо сковорідку. Далі викладаємо на сковорідку фарш ложкою, щоб вийшли плоскі круглишки.
Смажимо з кожного боку приблизно по 4 хвилини.
От і все! Ви приготували смачні і швидкі котлети приблизно за пів години.
Приємного апетиту!