Старий варіант пасти “Балоньезе” прямо з Радянського Союзу.Насправді, блюдо дуже смачне і калорійне. У мене воно асоціюється з будинком і затишним вечерею.
Інгредієнти
Макарони – 230 гр | |
Фарш – 500 гр | |
Цибулина – 1 шт | |
Петрушка – 80 гр | |
Сметана – 2 ст. л | |
Томатна паста – 1,5 ст. л | |
Сушений часник – За смаком | |
Сіль і перець – За смаком |
Класичний вечеря в колі близьких людей. Ще в дитинстві наші бабусі готували цю страву і навчали нас як готувати і бути господарськими.Фарш можна вибирати який завгодно, навіть з курки. А макарони краще брати черепашки, бантики або пір’я,так як в них потрапляє начинка із фаршу, цибулі, петрушки і так набагато смачніше.
Покроковий рецепт
Моєму петрушку, нарізаємо її і цибулину. Цибулю змішуємо з фаршем, додаємо спеції і починаємо смажити.
Варимо макарони аль денте, як написано на упаковці, так як вони дійдуть пізніше.
У обсмажений фарш додаємо томатну пасту і сметану, тушкуємо на середньому вогні 6 хвилин.
Далі додаємо макарони…
І петрушку в фарш і перемішуємо.
Подаємо в порційному посуді, приємного апетиту.