Перевагою даного супу є те, що процес приготування займає дуже мало часу, а інгредієнти, що входять до складу, прості і є в кожному будинку.
Інгредієнти
Куряче філе – 200 г | |
Картопля – 1 шт | |
Морква – 1 шт | |
Цибуля – 1 шт | |
Вермішель – жменя | |
Сіль, приправи – за смаком |
Цей суп готується дуже легко і швидко, він є чудовим варіантом першого страви для подачі на обід всій родині. Його можна давати навіть полуторагодовалому дитині. Приготує суп з вермішеллю за даним рецептом зможе навіть людина зовсім що не уміє готувати.
Беремо філе курячої грудки, добре промиваємо, нарізаємо на маленькі кубики. Складаємо в каструлю, заливаємо холодною водою, солимо і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин на середньому вогні, знімаємо піну.
Картоплю, моркву та цибулю очищаємо, нарізаємо невеликими кубиками. Після того, як м’ясо накипіло 10 хвилин – опускаємо в суп овочі. Закриваємо кришкою, ставимо на повільний вогонь і варимо до готовності.
Як тільки овочі зваряться, беремо жменю дрібної вермішелі і кидаємо в суп. Додаємо в суп зелень і приправи за смаком. Закриваємо кришкою і залишаємо кипіти на 5 хвилин. Готовий суп подаємо з майонезом або сметаною. Приємного апетиту!
Покроковий рецепт
Беремо філе курячої грудки, добре промиваємо, нарізаємо на маленькі кубики. Складаємо в каструлю, заливаємо холодною водою, солимо і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин на середньому вогні, знімаємо піну.
Картоплю, моркву та цибулю очищаємо, нарізаємо невеликими кубиками. Після того, як м’ясо накипіло 10 хвилин – опускаємо в суп овочі. Закриваємо кришкою, ставимо на повільний вогонь і варимо до готовності.
Як тільки овочі зваряться, беремо жменю дрібної вермішелі і кидаємо в суп. Додаємо в суп зелень і приправи за смаком. Закриваємо кришкою і залишаємо кипіти на 5 хвилин. Готовий суп подаємо з майонезом або сметаною. Приємного апетиту!