Беремо філе курячої грудки, добре промиваємо, нарізаємо на маленькі кубики. Складаємо в каструлю, заливаємо холодною водою, солимо і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин на середньому вогні, знімаємо піну.
Картоплю, моркву та цибулю очищаємо, нарізаємо невеликими кубиками. Після того, як м’ясо накипіло 10 хвилин – опускаємо в суп овочі. Закриваємо кришкою, ставимо на повільний вогонь і варимо до готовності.
Як тільки овочі зваряться, беремо жменю дрібної вермішелі і кидаємо в суп. Додаємо в суп зелень і приправи за смаком. Закриваємо кришкою і залишаємо кипіти на 5 хвилин. Готовий суп подаємо з майонезом або сметаною. Приємного апетиту!