Для чаювання пропонуємо вам спекти яблучний пиріг. Яблучна начинка доповнено родзинками без кісточок. Виходить і швидко, і дуже смачно!
Інгредієнти
Яйце – 3 шт. велике | |
Цукор – 1 ст. | |
Борошно – 1 ст. | |
Сода – 0,5 ч. л. | |
Яблуко – 2 шт. | |
Родзинки – 1 жменя без кісточок |
Для того, щоб замісити швидке тісто для яблучного пирога нам потрібні тільки курячі яйця, цукор, борошно і щіпка соди. Родзинки для начинки беремо без кісточок. Рекомендується ізюм залити окропом на 15 хвилин, а потім обсушити. Краще виконати цю процедуру заздалегідь.
Покроковий рецепт
Отже, в миску розбиваємо курячі яйця. До них підсипаємо цукровий пісок. Скориставшись міксером, інгредієнти збиваємо. Повинна вийти пишна маса.
В солодку масу, що у нас вийшла, просіваємо борошно пшеничне разом з содою.
Інгредієнти перемішуємо, але рекомендується використовувати не міксер, а лопаточку.
Яблуко очищаємо, нарізаємо його на дрібні кубики. Яблучну нарізку відправляємо в тісто. Також додаємо заздалегідь підготовлений родзинки без кісточок. Знову перемішуємо лопаткою інгредієнти в мисці. Тісто для швидкого яблучного пирога готово.
Вливаємо тісто у форму (у нас – силіконова).
Випікаємо пиріг з яблуками і родзинками в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною лучиною.
Коли пиріг охолоне, витягуємо його з форми і нарізаємо на порції. Приємного всім чаювання!