Спробуйте приготувати рулет за цим рецептом, він не займе багато вашого часу і сил, зате смак вас точно дуже порадує!
Покроковий рецепт
Яблука розрізаємо навпіл, вирізаємо серцевину і натираємо на крупній тертці без шкірки. Яблука викладаємо на розігріту сковорідку з олією.
Коли яблука почали давати сік додаємо 2ст.л. цукру. Тушкуємо до тих пір, поки весь сік не випарується.
Змішуємо всі сухі інгредієнти: борошно, цукор, сіль, ванілін, розпушувач все перемішуємо. Міксером збиваємо яйця і додаємо сухі інгредієнти, знову збиваємо міксером. Тісто виливаємо у форму для запікання і ставимо в розігріту духовку до 200° і випікаємо 5-7 хвилин.
Щоб рулет було легше скручувати викладаємо начинку на гарячий корж і відразу скручуємо в рулет. Зверху посипаємо цукровою пудрою. Приємного апетиту!