Сібас, фаршировані креветками в сирному соусі

Сібас, фаршировані креветками в сирному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сібас очистити від луски (не потрошити). По хребту зробити два глибоких надрізи гострим ножем вирізати хребет за допомогою ножиць, видалити тельбухи, зрізати плавники.

Ретельно вимити.

Сібас посолити зовні. Шматочок фольги розстелити на поверхні, злегка змастити маслом (щоб риба, згодом, легко витягати), викласти на неї рибу. З фольги зробити «човник».

Очищені креветки змішати з яйцями і сирним вершковим сиром, посолити, поперчити.

Вилити Начинку в рибну «човник». Запікати рибу в розігрітій духовці до 180 С близько 30 хвилин.

Можна сібас подавати прямо у фользі.

А можна фольгу зняти і рибу викласти на тарілку. Прикрасити страву зеленню і, звичайно, лимоном. Приємного апетиту!