В цьому соку шпинат надає м’якість, а петрушка надає свіжість. Лимон і імбир роблять смак більш насиченим і цікавим, а огірок додає багату мінералами воду.
Інгредієнти
листя шпинату – 2 чашки | |
листя і стебла петрушки – жменя | |
зелене яблуко – 1 середня промите, серцевина видалена | |
огірок – 1 великий, без насіння промитий | |
свіжий імбир – шматочок (за смаком) очищений | |
лимон – 1 середній |
В цьому соку шпинат надає м’якість, а петрушка надає свіжість. Лимон і імбир роблять смак більш насиченим і цікавим, а огірок додає багату мінералами воду. Так як яблука солодкі, ми не додаємо цукор.
Якщо ви виявили, що сік надто терпкий і кислий (з-за лимона), подумайте, щоб додати в нього пару морквин або ще одне яблуко.
Покроковий рецепт
Підготуйте овочі.
Наріжте яблуко, огірок і імбир на тонкі шматочки, досить маленькі, щоб вони могли легко пройти через отвір соковижималки (звичайно, все помити, а яблуко і імбир попередньо почистити).
Зріжте верхню жовту шкірку лимона, залишивши велику частину білої м’якоті і лимонної плоті. Наріжте скибочками і видаліть насіння.
Зробіть сік.
Відкладіть близько половини нарізаних шматочків лимона.
Увімкніть соковижималку і всі порізані інгредієнти кладіть в соковижималку, чергуючи зелень, огірок, яблуко і лимон.
Коли всі, крім відкладеного лимона, ви використовуєте і зробите сік, перемішайте отриману рідину і спробуйте на смак. Якщо ви відчуваєте, що залишився лимон ще можна додати, вичавте з нього сік.
Або навпаки, якщо сік надто терпкий, лимон не додавайте, а подумайте про те, щоб додати пару очищених яблук.