Сир смажений в складі яскравого салатового різнобарвя

Сир смажений в складі яскравого салатового різнобарвя – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Під час чергових «мук творчості» вирішила видозмінити улюблений легкий салатик, додавши в нього смажений сир. Саме смажений, так як у звичайному вигляді, нарізану кубиками, сир вже давно і впевнено зайняв своє місце в вигляді пікантного інгредієнта в сотнях салатів. Смажений сир дуже популярний в Європі. Всередині сир виходить м’яким, а зовні з хрусткою красивою скоринкою. Такий сир навіть не обов’язково подавати з салатом. Він хороший для умочування в брусничний або журавлинний соус. Сир можна використовувати будь-який. Я використовувала моцарелу, колись робила з швейцарським і російським сиром. Теж виходило чудово. Головне, не забувати робити подвійну паніровку! Щоб сир на сковороді не потік. Сьогодні спробую з сиром Чеддером. Почнемо?

Покроковий рецепт