Сирна галета з полуницею

Сирна галета з полуницею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Збити цукор з маслом і дрібкою солі.

Додати молоко і протертий через сито сир.

Просіяти в тісто борошно з розпушувачем і зібрати тісто в грудку. Накрити харчовою плівкою і відправити на 25 хвилин у холодильник.

Полуницю промити і обсушити паперовими рушниками. Додати крохмаль, перемішати і залишити на 10 хвилин.

Розділити тісто на кілька частин і розкачати в кола. Помістити на середину полуничну начинку і загнути краї тіста.

Щедро посипати галети цукром. Відправити вироби в розігріту духовку на чверть години або до рум’яності тесту.

Викласти теплі галети на тарілку і подавати до столу.

За бажанням, вироби можна посипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!