Перед тим, як додати родзинки в сирну масу, пропоную засипати його ложечкою кориці.
Інгредієнти
Сир з пакету – 500 р. | |
Яйце – 2 шт. | |
Молоко – 50 мл | |
Цукор – 2 ст. л. | |
Сіль – Щіпка | |
Манка – 2 ст. л. | |
Родзинки – 100 р. | |
Кориця – 1 ч. л. |
Для різноманітності сир вживають у вигляді сирників або запіканок, щоб вони не набридали можна трохи змінювати рецепт. Уявляю один з варіантів сирної запіканки, простий, але дуже смачний перекус.
Покроковий рецепт
Спершу промиваємо родзинки і засипаємо його ложкою кориці. І займаємося сирною масою.
Перемішуємо міксером сир з молоком. Потім додаємо яйця і збиваємо до однорідності.
Тепер додаємо сухі інгредієнти. Цукор, сіль манку. Все перемішуємо до однорідності.
Родзинки з корицею додаємо в сирну масу і перемішуємо.
Включаємо духовку на 170 градусів і готуємо форму для випічки. Змащуємо форму маслом і просыпаем манкою, тоді запіканка легше відійде від форми і буде невелика скоринка.
Викладаємо масу у форму і відправляємо в духовку на 50 хв.
Коли час підійшло, виймаємо і ставимо остигати. Можна змастити поверхню вершковим маслом. Смачна запіканка готова. Краще почекати повного остигання, тоді вона щільніше і дуже легко відстає від форми і розрізається на порції.