Сирна запіканка з яблуками Ніжність

Сирна запіканка з яблуками Ніжність – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Знову страву з сиру з яблуками! Ніжна запіканка до ранкового столу.

Інгредієнти

Сир – 400 г
Яйця курячі – 2 шт.
Цукор – 4 ст. л.
Борошно – 1 ст. л.
Вода – 1 ст. л.
Ванілін – 5 г
Сметана – 3 ст. л.
Яблука – 2 шт.
Панірувальні сухарі – 1 ст. л.
Вершкове масло – 1 ч. л.

Як приготувати Сирна запіканка з яблуками “Ніжність”

Ніжна і повітряна сирна запіканка з яблуками. Продукти використовуються прості, яблука сезонні, а результат перевершує всі очікування!

Покроковий рецепт

Білки відокремити від жовтків. Жовтки збити з цукром і ваніліном.

Додати води, сметани, сиру. Ретельно переміщати, щоб не було грудок.

Збити в окремому посуді білок яйця в міцну піну. З’єднати його з сирною масою. Акуратно перемішати.

Яблука натерти на крупній тертці (без шкірки і серцевини). З’єднати з сирним тестом, перемішати.

Додати борошна, ніжно (не збиваючи) перемішати.

Форму змастити вершковим маслом. Посипати панірувальними сухарями. Сирну масу викласти у форму.

випікати близько 20-25 хвилин

Випікати сирну запіканку з яблуками в розігрітій до 180 С духовці 25-30 хвилин до золотистої скоринки. (Щоб запіканка не пригоріла, на початковому етапі випікання її можна накрити пергаментним папером або фольгою).

Дуже смачно подавати яблучну сирну запіканку з медом. Приємного апетиту!