Сирне печиво на сковороді

Сирне печиво на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Щось середнє між печивом і класичними сирниками. Процес приготування такої страви не займе багато часу, але порадує ніжною текстурою і вкрадливою солодкістю смаку навіть найвибагливішого гурмана!

Інгредієнти

Сир – 340 г
Яйце – 3 шт.
Цукор – 100-120 г
Борошно – 225-280 р
Сода – 10 г
Оцет для гасіння соди
Ванілін, цукрова пудра – при бажанні

Як приготувати Сирне печиво на сковороді

Хто сказав, що печиво можна приготувати тільки з допомогою духовки? Спробуйте підсмажити ці м’які сирні пампушки на сковороді, озброївшись зернистим сиром, борошном, цукром і вершковим маслом. Солодке ласощі послужить відмінним сніданком, якщо скрасити смакову палітру десерту медом, ягідним варенням або кленовим сиропом.

Покроковий рецепт


Сир залийте яйцями, ретельно перемішайте.

Додайте до молочного інгредієнту цукровий пісок, борошно і соду, погашену оцтом. При бажанні додайте ванілін, мускатний горіх, трохи пряної кориці.

Розкачайте тісто, рясно присипавши поверхню борошном.

З допомогою формочок або звичайного склянки вирізуйте майбутні заготовки.

Смажте апетитні сирники з двох боків до утворення золотистої скоринки. Десерт можна також запікати в духовці 13-18 хвилин при температурі 200 градусів.