Сирне печиво на сковороді

Сирне печиво на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сир – 340 г
Яйце – 3 шт.
Цукор – 100-120 г
Борошно – 225-280 р
Сода – 10 г
Оцет для гасіння соди
Ванілін, цукрова пудра – при бажанні

Як приготувати Сирне печиво на сковороді

Хто сказав, що печиво можна приготувати тільки з допомогою духовки? Спробуйте підсмажити ці м’які сирні пампушки на сковороді, озброївшись зернистим сиром, борошном, цукром і вершковим маслом. Солодке ласощі послужить відмінним сніданком, якщо скрасити смакову палітру десерту медом, ягідним варенням або кленовим сиропом.

Покроковий рецепт