Сирне печиво Равлик

Сирне печиво Равлик – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Солодке, розсипчасте печінка з сирного тіста.

Інгредієнти

маргарин або вершкове масло – 210 – 230 гр.
цукор – 1 ст.
сир – 1 упаковка
яйце – 1 шт.
борошно – 2 – 2,5 ст.
ванілін – 1 упаковка
розпушувач – 1/2 пачки

Як приготувати Сирне печиво “Равлик”

Солодке, розсипчасте печиво, виготовлене з сирного тіста, обов’язково порадує домочадців. Рецепт настільки простий, що приготувати його можна навіть з маленькими дітьми, влаштувавши кулінарний майстер-клас. Печиво готується дуже швидко. Рецепт можна взяти на озброєння на той випадок, якщо в будинку бувають часті гості – любителі чаювань.

Покроковий рецепт

1. Готуємо продукти. Масло потрібно дістати з холодильника заздалегідь, щоб воно встигло прогрітися до кімнатної температури.


2. У глибокій чашці ретельно до однорідної маси змішуємо масло (маргарин) і сир. Можна взяти м’яку сирну масу.

3. Вбиваємо яйце, ще раз вимішуємо.

4. У просіяне борошно висипаємо розпушувач і ванілін. При відсутності розпушувача, можна додати соду, гашену оцтом.


5. Борошно додаємо до масляно – сирній масі, вимішуємо гладке, податливе тісто.


6. Тісто розгортаємо в прямокутний пласт, посипаємо цукровим піском, скачуємо в тугий рулет.


7. Розрізаємо рулет на печеньки, висотою близько 1 – 1,5 см, викладаємо на пергамент. Кожен шматочок посипаємо невеликою кількістю (приблизно 1/2 ч. л.) цукрового піску.

8. Випікаємо 27 – 30 хвилин.