Сирні Булочки

Сирні Булочки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сирні кульки можна приготувати дуже швидко, для цього знадобиться мінімальний набір продуктів.

Інгредієнти

Сир – 250-300 грам
Цукор – 2-3 столових ложки
Розпушувач – 1 чайна ложка
Яйце – 1 шт.
Вершкове масло – 150 грам
Борошно – 300-350 грам
Ванілін – 1 грам
Олія соняшникова – 1 чайна ложка

Як приготувати сирні Булочки

Сир досить корисний кисломолочний продукт, який містить велику кількість кальцію, його можна вживати як в свіжому вигляді, так і додавати у випічку.

Покроковий рецепт

Підготуйте всі продукти для випічки (сир, масло вершкове, борошно, розпушувач, яйце, ванілін).

Змішайте борошно і розпушувач.

Вершкове масло змішайте з борошном і розпушувачем, ретельно розімніть руками (масло можна натерти на крупній тертці).

Потім додайте одне яйце, ванілін, цукор, сир і все знову перемішайте.

Якщо борошна мало, то підсипте трохи, тісто має трохи липнути до рук.

Змастіть деко олією і починайте формувати кульки з тіста (щоб тісто не липло до рук, намочіть їх соняшниковою олією, так кульки вийдуть рівними і красивими.

Поставте деко в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте 25 хвилин.

Сирні кульки до чаю готові! Приємного Вам апетиту!