Сирні Булочки

Сирні Булочки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сир досить корисний кисломолочний продукт, який містить велику кількість кальцію, його можна вживати як в свіжому вигляді, так і додавати у випічку.

Покроковий рецепт

Підготуйте всі продукти для випічки (сир, масло вершкове, борошно, розпушувач, яйце, ванілін).

Змішайте борошно і розпушувач.

Вершкове масло змішайте з борошном і розпушувачем, ретельно розімніть руками (масло можна натерти на крупній тертці).

Потім додайте одне яйце, ванілін, цукор, сир і все знову перемішайте.

Якщо борошна мало, то підсипте трохи, тісто має трохи липнути до рук.

Змастіть деко олією і починайте формувати кульки з тіста (щоб тісто не липло до рук, намочіть їх соняшниковою олією, так кульки вийдуть рівними і красивими.

Поставте деко в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте 25 хвилин.

Сирні кульки до чаю готові! Приємного Вам апетиту!