Сирні сирники на швидку руку

Сирні сирники на швидку руку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо хочеться чим-небудь порадувати себе на сніданок або полуденок, але немає часу возитися, то це той самий варіант: смачно і швидко.

Покроковий рецепт

Викласти в ємність сир. Надіслати до сиру яйце і додати цукор. Якщо хтось не любить солодке, можна замінити на пару ложок меду або родзинки з чорносливом та курагою. Все добре змішати.

В однорідну сирну масу всипати борошно.

Вимішувати сирно-борошняну масу (при необхідності підсипаючи борошна) поки не вийде густа консистенція, легко тримає форму.

Скачати колобка із столової ложки маси. Обваляти його в борошні.

Сплюснуть колобка в коржик, шляхом натискання на нього долоні. Товщина коржа повинна вийти близько сантиметра.

На розігріту сковороду з маслом викладаємо сирнички. Ставимо на маленький вогонь.

Обсмажуємо з двох боків до золотистого рум’янцю. Приблизно по хвилинці (все залежить від індивідуальних особливостей плити і використовуваної сковороди).
Якщо замінити сковороду на духова шафа, можна мінімізувати використання масла.

Наливаємо ароматний чай. Додаємо за бажанням свої улюблені сиропи-варення-згущене молоко і насолоджуємося.
Приємного апетиту.