1. Смородину протерти в блендері в пюре. Можна потім протерти через сито, якщо не любите відчувати шматочки ягід, але я залишаю так. Додасть 50 грам цукру і ще раз розмішати.
2. Розчинити желатин у воді. У мене желатин швидкорозчинний не, тому я замочую його у воді на 40-60 хвилин. Потім частинами нагріваю до розчинення.
3. Додати трохи більше однієї третини желатину смородину, добре перемішати, вилити в келих і поставити в холодильник до застигання.
4. Сир розтерти з 50 грам цукру в однорідну масу, додати желатин (таку саму частку, як додавали в смородину. Дістати келихи з холодильника і на смородиновую масу вилити сирну масу. Знову поставити в холодильник
5. Залишився желатин влити 100 мл води, додати какао і цукор, що залишився і на вогні довести желатин до повного розчинення. Трохи остудити. Дістати формочки з холодильника і зверху залити какао. Ще раз поставити в холодильник.
6. Ось такий гарний, різнобарвний і корисний десерт у нас вийшов.