Інгредієнти
Ріпчаста цибуля – 1 шт | |
Гриби – 400 г (печериці або інше) | |
Молоко – 100 мл | |
Сир – 150 г | |
Сіль – | |
Мелений чорний перець – | |
Вино біле сухе – 2 ст. л. |
Як приготувати Сирний грибний соус
Покроковий рецепт
Цибулю почистити, дрібно порізати, обсмажити на невеликій кількості вершкового масла.
Гриби нарізати великими кусочиками, додати до цибулі, смажити 15-20 хвилин. В кінці смаження додати молоко, сир, вино. Посолити, поперчити за смаком, перемішати, тушкувати ще 2 хвилини на слабкому вогні.
Сирний грибний соус прекрасно підійде до будь-якого гарніру. Приємного апетиту!